Dark Season Blues 2020 avlyses

Vi beklager sterkt at vi ser oss nødt til å avlyse årets festival i Longyearbyen. Omstendighetene rundt koronapandemien og den siste smitteutviklingen gjør det vanskelig å gjennomføre festivalen på en forsvarlig måte.

Vi hadde håpet at det ikke ville ende på denne måten, men risikoen for smittespredning er for stor når så mange mennesker er samlet. Det hensynet er ubetinget det viktigste.

Dark Season Blues 2020 skulle gått av stabelen i Longyearbyen 22. til 25. oktober. Dark Season Blues har i alle år vært drevet på ren dugnad uten ansatte eller store administrative kostnader. Longyearbyen Bluesklubb står nå midt i den største utfordringen vi har møtt så langt, og vi er fortvilt over at åtte måneders arbeid går i vasken og at en del økonomiske forpliktelser vedvarer på tross av avlyst festival.

Vi takker publikum, frivillige, artister, samarbeidspartnere og sponsorer for støtten vi har mottatt gjennom alle årene. Vi lover å komme sterkere tilbake, og gleder oss til å kunne møtes under Dark Season Blues 2021.

Har du kjøpt kveldspass til Dark Season Blues 2020, får du selvfølgelig passet refundert. For dere som har kjøpt pass via vår salgskanal Hoopla, sender vi dere epost med nærmere informasjon. Dere som har kjøpt pass via vår samarbeidspartner Svalbard Adventures må henvende dere direkte til Svalbard Adventures og be om refusjon.