Billettsalg | Dark Season Blues 2021

Informasjon om salg av kveldspass og billetter kommer snart.

Vi blir i første omgang til å legge ut et begrenset antall kveldspass for salg, på grunn av usikkerhet rundt koronasituasjonen. Senere vurderes det å legge flere kveldspass for ut salg. Når programmet for festivalen er ferdig legges det ut enkeltbilletter til hvert arrangement.

De som har overført sine kveldspass fra DSB2020 får tilsendt egen informasjon fra oss

Priser Kveldspass :
Torsdag til søndag kr 1500,-
Fredag til søndag kr 1200,-
+ billettgebyr

Forhåndskjøpte pass på nett, veksles inn mot festivalarmbånd fra onsdag 20. oktober på vårt festivalkontor.

Om Kveldspass:
Pass kjøpt på nett veksles inn mot festivalarmbånd fra onsdag 20. oktober. Det er personlig og man kan ikke hente armbånd for andre enn seg selv. Armbåndet festes på armen ved utlevering.

Passene gjelder kveldskonsertene som har start fra og med kl 19, såfremt det ikke er fullt. Det gir garantert inngang på ett av spillestedene på torsdags- og fredagskveld, og garantert inngang på Huset lørdagskveld. For jammen søndagskveld gir det inngang før kl 20.
Man kan gå mellom spillestedene så lenge lokalene ikke er fulle. Blir det fullt er du ikke garantert å komme inn på det stedet du ønsker mest, men du må gå videre til neste spillested.

Det er 20 års aldersgrense på kveldskonsertene.

For konserter på dag, ettermiddag og kveld før kl 19, må det kjøpes enkeltbilletter. Disse konsertene er merket i programmet med «Kveldspass gjelder ikke her».

Pass og billetter refunderes ikke.