Billettsalg | Dark Season Blues 2024

Billetter og kveldspass kjøpes på vår salgsside hos Hoopla: dsb.hoopla.no/sales


Billetter:

Salg av enkeltbilletter starter når dagsprogrammet er lansert.

Kveldspass:
Nettsalg av Kveldspass på hoopla.no/dsb2024-pass

Salg av kveldspass på festivalkontor fra onsdag 23. oktober kl 12.00, med forbehold om utsolgt.

Priser Kveldspass :
Torsdag til lørdag kr 2030,-
Fredag til lørdag kr 1640,-
+ billettgebyr

Forhåndskjøpte pass på nett, veksles inn mot festivalarmbånd fra onsdag 25. oktober på vårt festivalkontor.

Vilkår Kveldspass

Pass kjøpt på nett veksles inn mot festivalarmbånd fra onsdag 23. oktober. Det er personlig og man kan ikke hente armbånd for andre enn seg selv. Armbåndet festes på armen ved utlevering.

Passene gjelder kveldskonsertene som har start fra og med kl 19, såfremt det ikke er fullt. Det gir garantert inngang på ett av spillestedene på torsdag, fredag og lørdagskveld. Man kan gå mellom spillestedene så lenge lokalene ikke er fulle. Blir det fullt er du ikke garantert å komme inn på det stedet du ønsker mest, men du må gå videre til neste spillested.

Det er 20 års aldersgrense på kveldskonsertene.

For konserter på dag, ettermiddag, kveld før kl 19 og søndag, må det kjøpes enkeltbilletter. Disse konsertene er merket i programmet med «Kveldspass gjelder ikke her».

Pass og billetter refunderes ikke.
Kveldspass du kjøper er til en helhetlig festival, ikke en enkeltstående konsert. Eventuell programendring/artistavlysning gir ikke grunnlag for refusjon eller kompensasjon. DSB forbeholder seg retten til endringer i programmet. Kjøpte pass og billetter vil kun kunne refunderes dersom arrangementet i sin helhet avlyses, men ikke avlysning som følge av Force Majeure eller avlysninger fra én eller flere av artistene.