Kai Fjellberg & The Kings Of Joy (NO)

Kai Fjellberg har spilt med sitt Kings Of Joy siden han startet å promoterte albumet «Gravel Roads» (2021) etter pandemien. Solodebuten inneholder ti originallåter penneført av Fjellberg selv med forskjellige musikalske bidrag fra flere hold i det norske bluesmiljøet.  

Kai startet sin musikalske karriere sent på 90-tallet, og etter å ha flyttet til Trondheim i 2000 gled han over i bluesen – fra Little Andrew til nå The Blues Express. Geir Bertheussen Blues Express, som bandet het den gang, ble nominert til Spellemannprisen i 2018. Året etter tok de andreplassen i European Blues Challenge i finalen på Azorene utenfor Portugal. Med Bertheussen ute av bandet fortsatte resten som The Blues Express. Plateinnspillinger i Clarksdale, Mississippi og Austin, Texas, med påfølgende livealbum, er andre milepæler for dette bandet.

Kai Fjellberg & The Kings Of Joy består av Fjellberg på vokal og gitar, Per Øyvind Winther på vokal og trommer og Raymond Bartholdsen på vokal og bass. Alle i bandet synger. Winther og Bartholdsen har begge ei fortid i Snekker Nilsen Bluesband, og de har også bakgrunn fra band som The Blues Express, Winthers Blue Groove og Ray Moon Band.

Dark Season Blues©2024