Laurence Jones (GB) | Dark Season Blues 2016

[two_third]

Laurence Jones

[/two_third]
[one_third_last]
 Facebook Laurence JonesLaurence Jones HomepageYou Tube Channel Laurence Jones

[/one_third_last]
Etter å fått prisen “Young Artist of The Year” under British Blues Awards både i 2014 og 2015, har gitarist, sanger og låtskriver Laurence Jones (25) etablert seg som en av Englands fremste unge bluesartister.

Han begynte å spille klassisk gitar da han var åtte, men byttet til gitar som 12-åring. Han har selv sagt at da han forelsket seg i bluesen, brukte han YouTube som kilde for å finne fram til musikere og musikken han fortsatt liker å spille i dag.

Jones turnerte som oppvarming for en av sine idoler, Walter Trout, under hans Storbritannia-turné i 2013. Selv har Jones turnert i ulike konstellasjoner og lagt bak seg utallige turneer med eget band i Storbritannia og Europa de siste årene. Han har gitt ut flere album, blant andre «Temptation» i 2014 med rytmeseksjonen fra Royal Southern Brotherhood – med Svalbard-vennen Mike Zito som medmusikant og produsent. Hans siste album, «Take Me High», kommer ut i sommer.

Jones inntar Svalbard med sin faste trio og et musikalsk landskap som strekker seg fra såre ballader til hardtslående bluesrock.

Dark Season Blues©2016

[youtube url=»KJHvVmwQW2Y» width=»620″ height=»300″ rel=»0″ showsearch=»0″ autoplay=»1″]