Robert «Freightrain» Parker (US)

[three_fourth]

Robert «Freightrain» Parker feat. Little Andrew

[/three_fourth]
[one_fourth_last] Facebook Robert «Freightrain» ParkerRobert «Freightrain» Parker HomepageYou Tube Channel Robert «Freightrain» Parker[/one_fourth_last]

Robert Parker kommer fra Buffalo, New York, der han vokste opp i en musikalsk familie. Han var tidlig influert av jazz og rhythm’n’blues, men har utviklet sin egen stil. Han er for øvrig første indianer som er innlemmet i Buffalo Music Hall of Fame.

Noen vil kanskje huske hans besøk i Norge på slutten av 90-tallet som bassist i bandet til Vidars Busks «reservepappa» i Florida, Rock Bottom. De senere årene har Parker gått egne musikalske veier, og han kommer til årets festival med et sjelfullt band med en egen tilnærming til amerikansk rootsmusikk.

Little Andrew er med som spesiell gjest sammen med Robert Parker
Little Andrew (NO)
Som spesiell gjest har Parker med seg Andreas Stamnes, bedre kjent som Little Andrew. I likhet med Vidar Busk har han turnert med Rock Bottom i USA. I 2000 vant Little Andrew & The Blue Master Union Blues Cup på Notodden. Vokalist, gitarist og låtskriver Little Andrew har gitt ut tre album siden debuten “Rock Back To Bottom” i 2007. Det siste, Live!, kom i 2013.

Dark Season Blues©2016

[youtube url=»giSKS7BBVCY» width=»620″ height=»300″ rel=»0″ showsearch=»0″ autoplay=»1″]