Sugaray Rayford (US) | Dark Season Blues

[two_third]

Sugaray Rayford (US)

[/two_third]
[one_third_last]
 Facebook Sugaray RayfordSugaray Rayford HomepageYou Tube Channel Sugaray Rayford
[/one_third_last]

Bluesartisten og låtskriveren Caron «Sugaray» Rayford vokste opp i Texas med gospel og soul. Etter å ha flyttet til Vestkysten, der han i en periode var innommer moderne musikk, vendte han tilbake til bluesen som vokalist i bandet Aunt Kizzy’s Boyz.

I 2010 gav Rayford ut sitt debutalbum «Blind Alley». Året etter ble han med i The Mannish Boys, og han sang hovedvokalen på ni av sangene på deres utgivelse «Double Dynamite», som i 2013 vant prisen for beste tradisjonelle bluesabum under Blues Music Awards i Memphis. Tidligere i år ble han nominert til B.B. King Entertainer-prisen samme sted.

Foruten å være musiker, har også Rayford stått på scenen som skuespiller i flere oppsetninger. Likevel er det musikken som ligger hans hjerte nærmest. Til Svalbard kommer han med bandet han har spilt sammen med de siste sju årene,
Dette blir et spennende møte med en stor underholder som like gjerne tar en liten dans underveis. Rayford måler nesten to meter på strømpelesten, og stemmen er like stor som mannen selv.

Dark Season Blues©2017