Mitch Kashmar

[one_half]

Mitch Kashmar spiller sammen med JT under Dark Season Blues 2012
Mitch Kashmar

[/one_half]

[one_half_last]

JT. Lauritsen & the Buckshot Hunters
JT. Lauritsen & the Buckshot Hunters

[/one_half_last]

MITCH KASHMAR
Vokalisten og munnspilleren Mitch Kashmar tilhører kremen av Californias bluesmusikere. Han behersker de fleste stilarter innen bluesen og har et allsidig repertoar.

Mitch Kashmar er, i likhet med T-Birds sjef Kim Wilson, oppvokst i Santa Barbara. Han begynte å snike seg inn på barer for å spille med lokale musikere mens han var i tenårene, og i 1980 startet han sitt eget ensemble. The Pontiax var veldig populære og et sentralt band i vestkystens bluesmiljø. De turnerte verden rundt og var meget ettertraktet som backingband for legender som Albert Collins, Luther Tucker, Lowell Fulson, Jimmy Witherspoon, Pinetop Perkins, Pee Wee Crayton, Big Joe Turner and Eddie “Cleanhead” Vinson.

Midt på 80-tallet flyttet Mitch til Los Angeles og The Pontiax spilte inn ”100 Miles To Go”, et klassisk album som ble gjenutgitt i 2010 av Delta Groove Music med et par nyinnspilte bonusspor.

Mitch Kashmar solodebuterte i 1999 og har siden gitt ut to studioalbum på Delta Groove. Ved Blues Music Awards 2006 ble han nominert i klassen “Best New Artist Debut” og påfølgende år til “Best Instrumentalist – Harmonica”.