Billettsalg | Dark Season Blues 2017

Billetter og pass til Dark Season Blues forhåndskjøpes via vår salgskanal Hoopla.
Dette gjelder ikke billetter til bluesmiddag i Funktionærmessen Restaurant, som bestilles hos Spitsbergen Hotel, tlf 79 02 62 00.

Pakker som reiselivsbedrifter selger, inneholder IKKE billetter eller pass til festivalen!
 

[fancy_header]Billettsalg[/fancy_header]
[two_third]
Forhåndssalg av billetter på nett er startet.
[fancy_link link=»https://dsb.hoopla.no/sales/dsb2017-tickets» target=»blank»]Billettene selges på nett via Hoopla [/fancy_link]
[/two_third]
[one_third_last]
[button link=»https://dsb.hoopla.no/sales/dsb2017-tickets» size=»medium» variation=»green» align=»left» target=»blank»]Kjøp Billetter[/button]
[/one_third_last]
Billetter kjøpt på nett må veksles inn mot papirbilletter før konsert*.
Dette gjøres på festivalkontoret i 2.etg på Lompensentret fra onsdag 25. oktober kl 12.00

Billettsalg på nett stopper fredag 20. oktober.
Videre forhåndssalg av billetter på Sport 1 Svalbard mandag 23. og tirsdag 24. oktober. Og fra onsdag 25. oktober på vårt festivalkontor i 2.etg på Lompensentret. Forhåndssalget stopper dagen før konserten avholdes.

Billetter selges også ved hvert spillested under konsert, med forbehold om utsolgt.

 
[fancy_header]Kveldspass:[/fancy_header]
Det er utsolgt for kveldspass.
[hidden]
[one_half]
Priser Kveldspass :
Torsdag til lørdag kr 1500,-
Fredag til lørdag kr 1200,-
+ billettgebyr

[fancy_link link=»https://dsb.hoopla.no/sales/»]Nettsalg av Kveldspass[/fancy_link]
Forhåndskjøpte pass veksels inn mot festivalarmbånd fra onsdag 25. oktober.

[/one_half]

[one_half_last] [button link=»https://dsb.hoopla.no/sales/» size=»medium» variation=»blue» align=»center» target=»blank»]Kjøp Kveldspass[/button] [/one_half_last]
[/hidden]

Om Kveldspass:
Pass kjøpt på nett veksles inn mot festivalarmbånd fra onsdag 25. oktober. Det er personlig og man kan ikke hente armbånd for andre enn seg selv. Armbåndet festes på armen ved utlevering.

Passene gjelder kveldskonsertene som har start fra og med kl 19, såfremt det ikke er fullt. Det gir garantert inngang på ett av spillestedene på torsdags- og fredagskveld (Barentz Pub, Svalbar Pub, Kroa) og garantert inngang på Huset lørdagskveld.
Torsdag- og fredagskveld kan man gå mellom spillestedene så lenge lokalene ikke er fulle. Blir det fullt er du ikke garantert å komme inn på det stedet du ønsker mest, men du må gå videre til neste spillested.

Det er 20 års aldersgrense på kveldskonsertene.

For konserter på dag, ettermiddag og kveld før kl 19, må det kjøpes enkeltbilletter. Disse konsertene er merket i programmet med «Kveldspass gjelder ikke her».

Merk: Kveldspass er det samme som tidligere år gikk under navnet Festivalpass.

Pass og billetter refunderes ikke.

*Billetter kjøpt på nett MÅ veksles inn mot papirbilletter før konsert. Dette gjøres på vårt festivalkontor i 2.etg på Lompensentret fra onsdag 25. okt kl 12. Grunnen til dette er for å unngå kødannelse ved innslipp på spillestedene ved kontroll av billetter kjøpt på nett, og ustabil trådløsdekning til billettkontrollutstyr ved enkelte spillesteder.