Sandmo & Svenkerud AS

Sandmo og Svenkerud i Longyearbyen på Svalbard
Sandmo & Svenkerud AS
Pb 133
9171 Longyearbyen

Tlf: 79 02 14 08
Fax: 79 02 14 09
Internett: www.sandmosvenkerud.no
E-post: post@sandmosvenkerud.no

 

Vi skaper verdier på Svalbard!
Sandmo & Svenkerud AS er en veletablert totalentreprenør på Svalbard. Vi utvikler prosjekter og tilbyr alle typer bygg både innen det offentlige, det private og det profesjonelle markedet.
Vi har høy lokalkunnskap og ønsker å framstå som en seriøs og dyktig samarbeidspartner blant lokale entreprenører, håndverkere og leverandører. Velger du oss, velger du trygghet!

Sandmo og Svenkerud bygget Kulturhuset i longyearbyen
Longyearbyen kulturhus

• Boliger
• Næringsbygg
• Lagerbygg
• Offentlige bygg

Om bedriften
Sandmo & Svenkerud AS ble etablert i 2001, og har rundt 30 ansatte med bred faglig kompetanse. Vi utvikler prosjekter med høy kvalitet og fleksible løsninger for boliger, kontorbygg, industri og offentlige bygg.
I dag har vi en solid lokal forankring og ser på oss selv som en aktiv samfunnsaktør på Svalbard.
Vi går gjerne i bresjen for et lokalt samarbeid, både for å heve vår totale kapasitet, effektivitet og kvalitet.
For oss er det viktig å være nær markedet. At vi er etablert på stedet, gjør oss i stand til å følge tett opp våre kunder og våre prosjekter.

Totalentrepriser
Ved å bruke oss som totalentreprenør, vil du oppleve en enkel og god byggeprosess. Vi påtar oss gjerne hele prosessen, fra rådgiving og byggemelding til prosjektledelse og ferdigstillelse.
Som kunde vil du ha ett kontaktpunkt å forholde deg til, og du er samtidig sikret at kvalitet og framdrift er i samsvar med avtaler.
Vi har god kompetanse innen prosjektering og nybygg skreddersydd et tøft klima, og har utviklet gode og kostnadseffektive logistikkløsninger for materialer og utstyr. Det kommer deg som kunde til gode.