Svalbard Hotel | Svalbard Booking

[one_third]

[fancy_box]

Svalbard Booking

Postboks 538
9171 Longyearbyen
Telefon: (+47) 79 02 50 00
E-post: post@svalbardbooking.com
www.svalbardbooking.com
Online booking av overnatting
[/fancy_box]

[/one_third]

[one_third]

 

[button link=»https://www.svalbardblues.com/svalbard/bedrifter/svalbard-booking/#festivaltilbud» size=»medium» align=»right»]Festivaltilbud DSB 2018[/button]

[/one_third]
[one_third_last]


[image_frame link_to = «false» prettyphoto = «false» style=»framed» align=»center» title=»Svalbard Booking» alt=»Svalbard Booking har festivaltilbud på overnatting på Svalbard Lodge under Dark Season Blues» height=»112″ width=»179″]https://www.svalbardblues.com/wp-content/uploads/2011/04/svalbard_booking_255x160.jpg[/image_frame]

[/one_third_last]

 

Svalbard Hotell

Svalbard Hotell tilbyr komfortable rom i en stille atmosfære og er et utmerket utgangspunkt for opplevelser og ferie. Rommene er innredet moderne og rustikt med et arktisk design. La oss gjerne få vite om du ønsker å bo i en av gjestenes favoritt «isbjørnrommet».

Etter en lang dag ute i Arktis villmark kan du slappe av med en kopp kaffe/te og nyte utsikten over byens gågate. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og har en gjeste PC tilgjengelig i lobbyen.

Vårt vennlige personale ønsker deg velkommen, og tilbyr deg den hjelpen du trenger for å gjøre ditt opphold på Svalbard til en uforglemmelig opplevelse. Booking av aktiviteter, restaurant og annen service kan gjøres i resepsjonen.

Svalbard Hotell er det nyeste hotellet i Longyearbyen, og ble ferdigstillt 1. mars 2011.

Svalbard Lufthavn ligger 5 km fra hotellet. Flybussen tar deg til hotellet for kr. 60,- per voksen og kr. 20,- per barn. Gratis parkering for leiebil ved hotellet.

[divider]
[desktop_only]

[/desktop_only]
[mobile_only]
[/mobile_only]