Adam Douglas

Adam Douglas er ingen nykommer på Dark Season Blues etter opptredener med The Douglas Group, High Red og som soloartist. For fire år siden, midt under festivalen, vant han «Stjernekamp» på NRK. Karrieren tok av for fullt, og han er blitt en profilert artist. Akkurat som hjemstaten Oklahoma er han en smeltedigel av ulike sjangre.  

På sitt tredje soloalbum, årets «Better Angels», krysser han soul, blues, rhythm and blues og country med rock og jazz. Albumet ble sluppet noen uker før han fylte 40 år, men Adam er ikke på vei inn i ei midtlivskrise. Tvert imot bruker han tiden på å analysere seg selv og sine valg. Han dykker dypere inn i hva som er den musikalske sjangeren hans, men også i hvordan oppveksten i
Oklahoma, USA har påvirket ham og hva det å være far har gjort med valgene han tar for seg selv og familien sin. Etter den ufrivillige corona-pausen er den store stemmen mer enn klar til å konkurrere om oppmerksomheten med sin egen gitar her i Longyearbyen, og publikum kan forvente både nye og gamle låter. 

Dark Season Blues©2021