Curtis Salgado (US) | Dark Season Blues

[three_fourth]

Curtis Salgado

[/three_fourth]
[one_fourth_last]
[/one_fourth_last]

Munnspiller, sanger og singer/songwriter Curtis Salgado startet sitt første band, The Nighthawks, i Eugene, Oregon. Han sang og spilte munnspill i The Robert Cray Band i seks år, før han slo seg sammen med Roomful of Blues. Tilbake i Oregon startet han Curtis Salgado & The Stilettos. Salgado var også en inspirasjonskilde da John Belushi skapte figurene i tv-serien «Saturday Night Live», som la grunnlaget for filmen «The Blues Brothers» i 1980.

Salgado har hatt store helseutfordringer i form av lever- og lungekreft, men er kommet sterkt tilbake. Han har gitt ut ti album og mottatt ialt åtte Blues Music Awards i ulike kategorier. Gå ikke glipp av en av dagens mest sjelfulle stemmer, som nå er tilbake i toppsjiktet innen amerikansk blues, soul og R&B.

Curtis Salgado backes her i Longyearbyen av JT Lauritsen & Buckshot Hunters, som har holdt det gående som band siden albumdebuten i 1995. Jan Tore Lauritsen sørger dessuten for en god start på dagen når han – med venner – er vert for blueslunsjen i Barentz Pub lørdag formiddag.

Dark Season Blues©2018 

[youtube url=»ngRwlvyRHU8″ width=»600″ height=»360″ rel=»0″ showsearch=»0″ showinfo=»0″]