Eric Slim Zahl & The South West Swingers (NO) | Dark Season Blues

[two_third]

Eric Slim Zahl & The South West Swingers

[/two_third]
[one_third_last]
 Facebook Eric Slim Zahl & The South West SwingersEric Slim Zahl & The South West Swingers HomepageYou Tube Channel Eric Slim Zahl & The South West Swingers
[/one_third_last]

Ti år etter starten tok det virkelig av for dette bandet fra Stavanger og Bergen, som også gjestet Svalbard for tre år siden. Etter semifinaleplassen i International Blues Challenge i Memphis i januar 2016, gikk turen til European Blues Challenge i Italia i april. Der ble det seier i konkurranse med 20 andre europeiske band – med en stor, norsk supportergjeng ringside. Bandet vant også publikumsprisen.

I tillegg til festivaljobbene som er en del av premien, ble dette et viktig utstillingsvindu med tanke på klubber og festivaler i Europa. Eric Slim Zahl (vokal/gitar), Øystein «Boogieman» Undem (tangenter), Roald Brekke (vokal/bass) og Atle Helland Strøm (vokal/trommer) gjorde også stor suksess på Notodden Blues Festival samme år.

Det Spellemann-nominerte bandet spiller 50-tallsrock, jump blues og boogie, og har en egen evne til å engasjere og underholde publikum. To album er det blitt så langt, «Chances Are Slim» og «Daddy ‘O».

Dark Season Blues©2017