Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet (NO)

Flere og flere har fått ørene opp for Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet. Live er de en heftig opplevelse i skjæringspunktet mellom blues og soul med en av Norges beste stemmer innen sjangeren. De har gjort suksessrike opptredener på klubber og festivaler, og tilbakemeldingene har vært strålende.

Blues og soul på nordnorsk er ikke vanlig kost, og debutalbumet «Livets blues» fikk svært god mottakelse, med blant annet 5 av 6 stjerner i Bluesnews, da det kom 2014. I april i år ga Sørnes & Co. ut «Storm», et album som ble en del av Jan Arilds egen terapi etter terrorangrepet mot Per på hjørnet, Herr Nilsen og London Pub 25. juni 2022. Han fikk ikke noe tilbud om hjelp fra det offentlige, siden han har hjemmeadresse i Finnmark. Jan Arild var en av dem som måtte kaste seg ned på bakken i skjul for kulene. Etter hvert krøp han inn på Herr Nilsen, hvor han nettopp hadde spilt konsert.

Bandet han tar med til Svalbard består av Jan Arild Sørnes (vokal), Paul «Palle Groove» Wagnberg (Hammond B3 / piano), Lasse Weeden (bass), Axel Arnesen (gitarer), Sigbjørn Thomassen (gitarer), Thomas Hildrum (trommer), Ola Welo (saksofoner) og Rune Haglund (trompet).

Dark Season Blues©2024