Kirk Fletcher Band feat. Alex Schultz (US)

Gitarist og vokalist Kirk Fletcher (47) besøkte Dark Season Blues i 2009 og i 2015, sist sammen med Josh Smith og den norske gruppa High Red. Denne gangen kommer han med eget band og gitaristen Alex Schultz.

Kirk er Nashville-basert, men begynte som veldig mange amerikanere «karrieren» tidlig i kirka hjemme i California, der faren var pastor. Inspirert av storebroren Walter utviklet han jevnlig gitarferdighetene foran menigheten. Han spilte i kirka til han tidlig i 20-åra ble medlem av Kim Wilson’s Blues Revue. Kirk har blant annet spilt på album med The Fabulous Thunderbirds og Joe Bonamassa og vært innom gruppa Mannish Boys, som også har spilt på Dark Season Blues. Han har gitt ut flere soloalbum. Om hans sjuende, «Heartache By The Pound» (2022), sier han:

– Jeg gikk tilbake til mine gospel- og bluesrøtter. Hadde veldig lyst til å lage et bluesalbum, og satte meg ned og tillot sangene å ta over. Jeg er en bluesmann og jeg skriver om livet. Det er konseptet, sier Kirk Fletcher. Alex Schultz, født i Greenwich Village, New York i 1954, begynte å spille gitar da han var ti. Han har spilt fast med blant andre William Clarke, Rod Piazza and the Mighty Flyers og barndomsvennen Tad Robinson og solodebuterte med albumet «Think About It»  i 2004.

Dark Season Blues©2023