Odin Landbakk (NO)

Vår nye gitarvirtous gjennomfører i år sin største turné så langt i karrieren, med konserter i Norge, Tyskland, Portugal og USA. Odin ble landskjent i 2015 etter at han gikk til topps med finalelåten «Strengedansen» i TV 2-suksessen «Norske talenter». Det ble også hans første singel. I 2019 ga han ut debutalbumet «Speilvendt» med Claudia Scott som produsent. I 2022 ble det seier i Union Bluescup under Notodden Blues Festival, og han kvitterte med en konsert året etter. Til Longyearbyen kommer han med sin faste trio, som i tillegg til Odin (gitar/vokal) består av Haakon Landbakk (bass) og August Nikolai Cancino (trommer).

Til tross for at han er bare 21 år gammel har Odin allerede opparbeidet seg en musikalsk CV det står respekt av. I 2023 vant han solistprisen i klassen for «Outstanding Soloists» under International Collegiate Guitar Ensemble Festival (ICGEF). Gitarensembelet hans på Universitetet i Agder vant også den gjeveste prisen, the Grand Prize.

Odin spiller også i det mer rockorienterte bandet Great Tide, som har platekontrakt med Norwegian Sound og har gitt ut noen singler og en ep. 

Dark Season Blues©2024