Southern Hospitality (US)

Southern Hospitality

Det er med stor glede vi ønsker Victor Wainwright tilbake til Svalbard, tre år etter hans suksessrike besøk på festivalen. Siden den gang har denne glimrende pianisten slått seg sammen med gitaristene JP Soars og Damon Fowler for å danne supergruppa Southern Hospitality.

Bandet oppsto som et spennende samarbeidsprosjekt etter en jam i 2011, og mikser soul, blues, americana og rock. Tidligere i år kom albumdebuten «Easy Livin'».

Fowler (gitar / lap steel /dobro) sammenliknes gjerne med Jeff Beck, Johnny Winter og Duane Allman. Gitarist Soars vant International Blues Challenge i 2009 og har også vært nominert til flere andre priser. Wainwright vant i mai «Pinetop Perkins Piano Player Award» under Blues Music Awards i Memphis.

Bandnavnet har sitt utspring i sørstatene og henspeiler på den varmen og gjestfriheten denne delen av USA er kjent for. Det bærer også musikken preg av.

 

[raw]

[fancy_box][one_half]

Southern Hospitality[image_frame style=»framed» align=»left»]https://www.svalbardblues.com/wp-content/uploads/2013/02/SouthernHospitality_255.jpg[/image_frame]

[/one_half]
[one_half_last]
 FacebookSouthern Hospitality HomepageYou Tube Channel

Band members:

Damon Fowler – Lap steel guitars and vocals
J.P. Soar – guitars and vocals
Victor Wainwright – Keys
 

Upcoming Shows:
[/one_half_last]
[/fancy_box]

[/raw]
[youtube url=»http://www.youtube.com/watch?v=uy1HXWb9lt4″ width=»620″ height=»380″ hd=»1″ rel=»0″ showsearch=»0″]

[youtube url=»http://www.youtube.com/watch?v=LNsG16ITYYc» width=»300″ height=»200″ hd=»1″ rel=»0″ showsearch=»0″]
[youtube url=»http://www.youtube.com/watch?v=cPavA90y77g» width=»300″ height=»200″ hd=»1″ rel=»0″ showsearch=»0″]