Steinar Albrigtsen & The Daily Blues Band (NO) | Dark Season Blues

Gjennom 25 år som plateartist har Steinar Albrigtsen spilt og sunget seg inn i manges hjerter. En rekke av låtene hans lever like godt i dag som for et kvart århundre siden, mens nye er kommet til underveis.

16 plateutgivelser er det blitt. Han debuterte med countryalbumet «Alone Too Long», som med 180.000 solgte er ett av Norges mestselgende, men har også gitt ut flere plater i bluessjangeren og vært innom jazz og rockabilly på sin musikalske reise. Noen vil nikke gjenkjennende til «She Belongs To The Rain», andre vil kjenne ham fra samarbeidet med Jørn Hoel eller har et spesielt forhold til «Beaches of Rio» fra platene med Tom Pachecho. Da han og Monika Nordli giftet seg i 2013, droppet de bryllupsreisen og dro i stedet i studio. Høsten 2014 kom deres felles album «Sjelevenn».

Under årets Notodden Blues Festival presenterte Albrigtsen bestillingsverket og albumet «The Daily Blues» – en hyllest til noen av våre største bluesartister gjennom tidene.
Dette konseptet tar han med seg til Svalbard, der du får møte ham og The Daily Blues Band på kulturhuset i en egen konsert etter åpningen torsdag. Sammen med kona Monika Nordli, Ernst Nikolaisen og Daniel Eriksen kan han oppleves i et sjeldent møte på Funken fredag og dessuten i akustisk setting med Nordli, fra «A til nå», på Mary-Ann’s Polarrigg lørdag

[hidden]
[one_third]
[fancy_box]

DAGBLADET


« The Daily Blues »
Steinar Albrigtsen

[/fancy_box]
[/one_third]
[two_third_last][/two_third_last]
[/hidden]

Dark Season Blues©2017