Festivalmotiv | Dark Season Blues 2018

Festilvalmotivet for Dark Season Blues 2018 er laget av Rose Luiselli

I år valgte vi å spørre en lokal person om å lage festivalmotivet for oss, nemlig Rose Luiselli. Motivet hennes preger T-skjorter, plakater, programhefte, annonser og annet materiell i forbindelse med Dark Season Blues 2018.

Rose Luiselli om festivalmotivet:
Jeg ble beæret og veldig glad for å bli spurt, samtidig som det skremte meg veldig. Jeg har aldri gjort noe slikt før og er jo ikke en profesjonell kunstner. Vanligvis tegner jeg ansikter av mennesker, en gang iblant dyr. Motivet skulle inneholde Svalbard, musikk og Longyearbyen. Derfor har jeg tegnet en polarrev, Hiortfjellet, noter og en anelse nordlys.

Rose Luiselli har tegnet årets motiv til bluesfestivalen
Rose Luiselli

Presentasjon av Rose Luiselli:
Rose er født i Vittel, Lorraine i Frankrike i 1991 og vokste opp der sammen med foreldrene og to mindre søsken. Hun kom til Lillehammer som utvekslingsstudent i 2012, og har etter det arbeidet flere steder i Norge og på Svalbard, både som frivillig og med betalt jobb. Her i Longyearbyen stiftet vi bekjentskap med henne da hun arbeidet som bartender på Karlsberger Pub. I dag finner vi henne i baren på Funken Lodge. Rose er utdannet som bartender og har tegning/maling som hobby. Hun jobber best med bildene om natten, ofte etter at hun kommer hjem fra sin bartenderjobb.

For mer informasjon og bilder, [fancy_link link=»www.in-your-eyes.wix.com/arty» target=»blank»] besøk hjemmesiden hennes.[/fancy_link]