Motivkonkurranse Dark Season Blues 2023

Utlysning av konkurranse – Festivalmotiv til Dark Season Blues 2023

Festivalen Dark Season Blues arrangeres i 2023 for tjuende gang.  I denne forbindelse utlyser vi en konkurranse om levering av motivet til jubileumsfestivalen.

Motivet kommer til å bli brukt blant annet på t-skjorter, plakater, i annonser, programhefte og andre trykksaker i forbindelse med festivalen.

Alle som vil kan delta i motivkonkurransen. Frist for innsending av utkast er 10. desember 2022, og ferdig motiv må kunne leveres innen 15. januar 2023.

Som inspirasjon finner dere tidligere års motiver nederst på siden. Vi understreker at disse motivene bare er tatt med for å sette i gang kreative prosesser hos deltakerne – ikke føl dere bundet av dem på noe vis. Dere står også fritt til om dere ønsker å ta med årstall eller ikke. Hver deltager kan også levere flere utkast, enten ulike tema eller variasjoner over samme tema.

Vinneren inviteres til Longyearbyen i forbindelse med festivalen Dark Season Blues 2023 og får dekket reise og opphold. Begrenset til fly fra/til fastlands Norge og hotellopphold i Longyearbyen. Eventuelt en pengepremie på NOK 5.000,-

Vinneren inviteres også til å ha utstilling/salgsutstilling under festivalen.

Kriterier for motivet:

  • Bør inneholde blåtoner.
  • Bør assosieres med musikk og helst sjangeren blues.
  • Bør assosieres med Svalbard eller Longyearbyen.

Leveres motivet med tekst som for eksempel Dark Season Blues, bør også «20th» tas med.

Bidrag sendes til post@svalbardblues.com

Andre vilkår:

  • Innsendte bidrag kan ikke ha vært publisert før innsending til konkurransen, og innsendte bidrag kan heller ikke publiseres eller brukes andre plasser i ett år etter innsendingen uten avtale med Longyearbyen Bluesklubb (LBK).
  • Motivet som vinner konkurransen tilfaller LBK . LBK kan, i dialog med innsender, gjøre enkle tilpasninger og modifikasjoner på motivet.
  • LBK har rettighetene til bruk av vinnende motiv, begrenset til motivet er illustrasjon for festivalen Dark Season Blues 2023. 
  • Motivdesigner kan, når dette er avklart med LBK, bruke motivet i f.eks salgsutstillinger.