Motivkonkurranse Dark Season Blues 2023

Utlysning av konkurranse – Festivalmotiv til Dark Season Blues 2023

Festivalen Dark Season Blues arrangeres i 2023 for tjuende gang.  I denne forbindelse utlyser vi en konkurranse om levering av motivet til jubileumsfestivalen.

Motivet kommer til å bli brukt blant annet på t-skjorter, plakater, i annonser, programhefte og andre trykksaker i forbindelse med festivalen.

Alle som vil kan delta i motivkonkurransen. Frist for innsending av utkast er [passert], og ferdig motiv må kunne leveres innen [passert].

Som inspirasjon finner dere tidligere års motiver nederst på siden. Vi understreker at disse motivene bare er tatt med for å sette i gang kreative prosesser hos deltakerne – ikke føl dere bundet av dem på noe vis. Dere står også fritt til om dere ønsker å ta med årstall eller ikke. Hver deltager kan også levere flere utkast, enten ulike tema eller variasjoner over samme tema.

Vinneren inviteres til Longyearbyen i forbindelse med festivalen Dark Season Blues 2023 og får dekket reise og opphold. Begrenset til fly fra/til fastlands Norge og hotellopphold i Longyearbyen. Eventuelt en pengepremie på NOK 5.000,-

Vinneren inviteres også til å ha utstilling/salgsutstilling under festivalen.

Kriterier for motivet:

  • Bør inneholde blåtoner.
  • Bør assosieres med musikk og helst sjangeren blues.
  • Bør assosieres med Svalbard eller Longyearbyen.

Leveres motivet med tekst som for eksempel Dark Season Blues, bør også «20th» tas med.

Bidrag sendes til post@svalbardblues.com

Andre vilkår:

  • Innsendte bidrag kan ikke ha vært publisert før innsending til konkurransen, og innsendte bidrag kan heller ikke publiseres eller brukes andre plasser i ett år etter innsendingen uten avtale med Longyearbyen Bluesklubb (LBK).
  • Motivet som vinner konkurransen tilfaller LBK . LBK kan, i dialog med innsender, gjøre enkle tilpasninger og modifikasjoner på motivet.
  • LBK har rettighetene til bruk av vinnende motiv, begrenset til motivet er illustrasjon for festivalen Dark Season Blues 2023. 
  • Motivdesigner kan, når dette er avklart med LBK, bruke motivet i f.eks salgsutstillinger.