Joakim Tinderholt & The Rhytm Three

Joakim Tinderholt & The Rhytm Three | MidnattsolBLUES | 14. og 15. juni

Joakim Tinderholt & The Rhytm Three kommer til Svalbard for å gi dere tøff og fengende blues.

Snart 30 år gamle Joakim Tinderholt er allerede en godt erfaren gitarist, vokalist og entertainer.
Siden han startet sin karriere for 12 år siden, har han opptrådt sammen med internasjonale bluesstjerner som James “Super Chickan” Johnson, Rick Holmstrom, Mitch Kashmar, RJ Mischo, Kid Andersen m.fl. Han regnes nå for å være en av Norges fremste utøvere av tradisjonell RnB og blues.

Etter at Joakim hadde vanket i kretsene rundt Muddy Water i Oslo en stund, startet han bandet Joakim Tinderholt Express sammen med Bill Troiani, Aleksander Pettersen og Håkon Høye i 2005 (velkjente navn for oss på Svalbard), og det var med dette bandet han gjestet Dark Season Blues i 2009. Mange lot seg da imponere over denne kraftfulle bluessangeren og talentfulle gitaristen.

Nå kommer Joakim tilbake til Svalbard for å spille på Midnattsolbluesen, og han har med seg et relativt nytt band; Joakim Tinderholt & The Rhytm Three.

Joakim Tinderholt & The Rhytm Three er et ungt og spennende band som ble dannet høsten 2011. De spiller klassisk RnB, blues og rock n´roll. Blant inspirasjonskildene finner man gamle helter som Ike Turner og Johnny ”Guitar” Watson, og nye stjerneskudd som JD McPherson.

Foruten Joakim selv på gitar og vokal, består bandet av Lars Lindland på kontrabass, Robert Skoglund på trommer, og på tangenter Kjell Magne Lauritzen.

Bandsammensetningen som danner Joakim Tinderholt & The Rhytm Three, har siden debuten på The Crossroad Club, vært forbeholdt de mer eksklusive anledninger.
Og hva passer vel da bedre en at det er nettopp dette bandet Joakim tar med seg nordover til [fancy_link link=»https://www.svalbardblues.com/bluesklubben/arrangement/midnattsolblues-2013/»]Midnattsolbluesen[/fancy_link]

[raw]

[fancy_box][one_half]

Joakim Tinderholt & The Rhytm Three[image_frame style=»framed» align=»left»]https://www.svalbardblues.com/wp-content/uploads/2013/06/TheRhythmThree_255.jpg[/image_frame]

[/one_half]

[one_half_last]
Joakim Tinderholt on FacebookJoakim Tinderholt HomepageJoakim Tinderholt - YouTube

Bandmedlemmer:

Joakim TinderholtVokal og Gitar
Lars LindlandKontrabass
Robert SkoglundTrommer
Kjell Magne LauritzenPiano
Konserter:
14. Juni |


15. Juni |[/one_half_last]
[/fancy_box]

[/raw]
[youtube url=»YzqXz8Fy8NA» width=»640″ height=»420″]
[one_half]
[youtube url=»U_F1Un9CVcU» width=»310″ height=»200″]
[/one_half]
[one_half_last]
[youtube url=»s1OeODIjxbg» width=»310″ height=»200″]
[/one_half_last]