Venues | The Dark Season Blues 2017

Velkommen til Svalbard, og verdens nordligste bluesfestival i Longyearbyen

Dark Season Blues have events spread on venues and stages all over Longyearbyen.

Åpningen av Dark Season Blues Spitsbergen er et gratis arrangement på på Kulturhuset, hvor det blir smakebiter fra årets artister.

Longyearbyen kulturhus

Longyearbyen kulturhus

The official opening of the Dark Season Blues 2016 is held at Longyearbyen kulturhus. There will be short speeches from partners and sponsors, and some of this year’s artists will also perform.

Huset i Longyearbyen på Svalbard er en av samarbeidspartnee til DSB 2015, og her arrangeres hovedarrangementet  som er 6 timer non-stop konserter parralelt over 2 etasjer.

Huset

Huset

Huset has been a gathering place in Longyearbyen for over 60 years. The main event of the festival is an over six hour music marathon of concerts on two floors Saturday evening. There is a free shuttle buss for the public from Karlsberger Pub to Huset at 6:40 p.m.

Kroa Steakers Svalbard er en av samarbeidspartene til DSB, og her arrangeres det konserter torsdag og fredag underfestivalen.

Kroa, Steakers Svalbard

Kroa

Kroa er innredet ut ifra en idé om å kunne vise frem litt av Svalbards historie. Til interiøret er det benyttet gammelt drivtømmer og andre materialer som bærer preg av å ha vært ute i den barske svalbardnaturen. Under Dark Season Blues er det konserter på Kroa torsdag og fredag.

Svalbar Pub er en av samarbeidspartnerene til DSB, og her arrangeres det konserter torsdag og fredag under festivalen.

Svalbar

Svalbar Pub

Svalbar er en allsidig uteplass som ligger i sentrum av Longyearbyen. Her finner du god mat og drikke samt en urban café som er åpen på dagtid.
Under Dark Season Blues er det konserter på Svalbar torsdag og fredag.

Barentz Pub i Longyearbyen på Svalbard, lokalisert i Radisson Blue Hotel Spitsbergen

Barentz Pub

Barentz Pub

Under Dark Season Blues er det konserter i BarentzPub torsdag og fredag. I tillegg er det blueslunsj med livemusikk fredag og lørdag formiddag.

Under Dark Season Blues Spitsbergen arrangeres det stemningsfull og intim bluesmiddag i Funktionærmessen Restaurant med artistene.

Funken

Funken

I Funktionærmessen Restaurant blir det stemningsfull og intim bluesmiddag på fredag. Inkludert er aperitif, treretters middag med vinpakke og kaffe avec.

Karls-Berger Pub er en samarbeidspartner av Dark Season Blues 2012

Karlsberger Pub

Karlsberger Pub

Pub med gruvetema – kåret til verdens 6. kuleste pub i uhøytidelig kåring. Under Dark Season Blues er det konsert lørdag ettermiddag i dette intime lokalet på Lompensenteret.

Gruve3 er tilbake på programmet til bluesfestivalen.

Gruve 3

Gruve3

Lørdag blir det konsert i daganlegget til en av Longyearbyens nedlagte gruver, hvor det var drift fram til 1996. Det går buss fra sentrum en halv time før konsertstart.

Mary-Anns Polarrigg, tilbyr rimelig overnatting på Svalbard

Mary-Ann’s Polarrigg

Polarriggen

Overnattingssted med sjarm og særpreg. Under Dark Season Blues er det på lørdag akustisk konsert i Vinterhagen Restaurant.

Under Dark Season Blues samles alle barnehagebarna i Longyearbyen til konsert for de minste

Kullungen

Kullungen Barnehage

I Kullungen barnehage samles barna fra alle de tre barnehagene i Longyearbyen til konsert på fredag formiddag. Konserten er KUN for barnehagene.

Årets ungdomsband holder konsert for elevene på Longyearbyen Skole

Longyearbyen Skole

Longyearbyen skole

Under Dark Season Blues er det egen konsert kun for elevene ved Longyearbyen skole. Det er en grunnskole med avdeling for videregående opplæring, og med
skolefritidsordning. Skolen har ca. 270 elever.

Retaurant Nansen gjøres om til konsertsal for jammen under Dark Season Blues Spitsbergen

Restaurant Nansen

Restaurant Nansen

Årets jam blir avholdt på Radisson Blu, Restaurant Nansen. Ta med eget instrument, for her får du mulighet til å spille sammen med årets artister på det som kanskje er Norges beste bluesjam

I Svalbard Kirkearrangeres den tradisjonelle kirkekonserten på søndag under festivalen

Svalbard Kirke

Svalbard kirke

Tradisjonen tro blir det også i år avholdt konsert i Svalbard kirke søndag ettermiddag. Konserten regnes som et av høydepunktene for mange under festivalen, og passer for hele familien.